ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόεδρος κοινής αποδοχής στην Σούπερ Λιγκ

Με ομόφωνη απόφαση η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ εξέλεξε νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού τον Τάκη Αγραφιώτη (αριστερά στην φωτο). 

Ο Αγραφιώτης ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μώραλη είναι γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εξελέγη με 18 ψήφους , γεγονός που σημαίνει ότι είναι αποδεκτός από όλες τις ΠΑΕ μέλη της Λίγκας.

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ ενώ επι σειρά ετών ήταν συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη στο πολιτικό του γραφείο και στο υπουργείο πολιτισμού.

Αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ εξελέγη ο Β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης,επίσης με ομόφωνη απόφαση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ εξερχόμενος από τα γραφεία του συνεταιρισμού δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις αλλά ερωτηθείς για την κοινή γραμμή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είπε πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα  και μόνο αν οι ομάδες είναι ενωμένες μπορεί να λυθούν».

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.
 
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή των ΠΑΕ Α.Ο.Κ. και Νίκη Βόλου στη Super League.
 
2/ Πρόεδρος της Super League εξελέγη ομόφωνα ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο κ. Στράτος Σωπήλης, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15.
 
4/ Αποφασίστηκε να συγκληθεί εντός των προσεχών ημερών η επιτροπή επί θεμάτων Διαιτησίας & Δανεισμών, προκειμένου να κωδικοποιηθούν συγκεκριμένες προτάσεις των ΠΑΕ-Μελών και να συζητηθούν με την ΕΠΟ.
 
5/ Αποφασίστηκε ομόφωνα η οικονομική στήριξη της Football League.
 
ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.
 
1/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκυρήξεις Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ και Αγώνων Κατάταξης (Play Off) 2014-2015.