Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάντσερ... στην παράταση!

Πάντσερ... στην παράταση!

Στις 8 καλύτερες ομάδες που συνεχίζουν το ταξίδι τους στα γήπεδα της Βραζιλίας ανήκει πλέον και η Γερμανία μετά την επικράτηση της με 2-1 επί της Αλγερίας στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ενα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο εξτρά ημίωρο της παράτασης αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Στο διάστημα αυτό, οι Γερμανοί κατάφεραν να... χτυπήσουν στο 92' με τυχερό γκολ του Σούρλε με τακουνάκι και "σφράγισαν" την πρόκριση τους στο 120' με τον Οζίλ.

Οι Αλγερινοί μείωσαν στην επόμενη φάση με τον Τζαμπού αλλά δεν είχαν πλέον τα χρονικά περιθώρια για να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Μουστάφι (70’ Κεντίρα), Σβαϊνστάιγκερ (109’ Κράμερ), Εζίλ, Κρόος, Γκέτσε (46’ Σίρλε), Μίλερ. 

ΑΛΓΕΡΙΑ (Χαλίλχοτζιτς): Εμπολί, Χαλίς (97’ Μπουγκέρα), Μπεκαλέμ, Μαντί, Γκουλάμ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Λακέν, Ταϊντέρ (78’ Μπραχίμι), Σουντανί (100’ Τζαμπού), Σλιμανί.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS