ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα της Super League 1 - Χαμός με τα τηλεοπτικά!

Με 10 «όχι», 3 «ναι» και 1 «παρών» άναψε... κόκκινο στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης!

Ολυμπιακός Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ, ο Άρης «παρών» και οι υπόλοιποι αρνητικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η πλειονότητα των ομάδων δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί μία συνολική λύση. Ωστόσο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, το επόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα»!

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι Άρης, ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova, εξ ου και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν «όχι».

Να σημειώσουμε ότι για να περάσει η προκήρυξη απαιτείται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Λίγκας χρειάζεται και πάλι το ίδιο ποσοστό για να ψηφιστεί, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη Γ.Σ., θα απαιτούνται 8 ψήφοι.

Πάντως, ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν από τους μεγαλομετόχους και τους εκπροσώπους των ομάδων, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει επικεφαλής σε μια πρωτοβουλία για εξεύρεση λύσης, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωρίζει καλά τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά.

filathlos.gr