Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κληρώνει την Τρίτη 1 Ιουλίου για την Super League

Κληρώνει την Τρίτη 1 Ιουλίου για την Super League

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports αύριο,  Τρίτη 1η Ιουλίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, τη διαδικασία της κλήρωσης για τη σεζόν 2014-2015 του πρωταθλήματος της Super League.
 
Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει το Post Draw Show, σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου με όλες τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις από τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
 
Οι 18 ομάδες της Super League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ Καλλονής, Πανιώνιος, Πλατανιάς, ΒΕΡΟΙΑ, Skoda Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου.
 
Η κλήρωση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους και μέσω της WEB TV του novasports.gr, ενώ όπως πάντα για το αναλυτικό πρόγραμμα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα ενημερωθείτε άμεσα από το kerkidasport.gr!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS