Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δραματική πρόκριση για τη Βραζιλία!

Δραματική πρόκριση για τη Βραζιλία!

Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η Βραζιλία, που δεν παρουσίασε την εικόνα που περίμενε ο κόσμος, αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Χιλή (1-1) στην κανονική διάρκεια και την παράταση, όμως στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι η τύχη της χαμογέλασε και πήρε την πρόκριση στους «8».

Οι Βραζιλιάνοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 18', με... γονατιά του Νταβίντ Λουίζ! Οι Χιλιανοί όμως είχαν απάντηση με τον Σάντσες στο 32'.

Ο Χουλκ δε γύρισε την μπάλα σωστά οι «ρόχας» έκλεψαν και ο προαναφερθέν κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον Ζούλιο Σέζαρ. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί και άλλα γκολ, αφού ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Δεν έγινε όμως το ίδιο και στο δεύτερο μισό. Οι Βραζιλιάνοι έπεσαν πολύ αγωνιστικά, οι αντίπαλοί τους έδειχναν να μη θέλουν να σκοράρουν και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Οι οικοδεσπότες διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ του Χουλκ στο 55'.

Στην παράταση πάντως, η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στη νίκη ήταν η Χίλη. Οι «ρόχας» είχαν δοκάρι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με τονΠινίγια, αγγίζοντας την ιστορική πρόκριση.

ΠΕΝΑΛΤΙ

Νταβίντ Λουίζ (ΕΥΣΤΟΧΟ) Πινίγια (ΑΣΤΟΧΟ)

Γουίλιαν (ΑΣΤΟΧΟ) Σάντες (ΑΣΤΟΧΟ)

Μαρσέλο (ΕΥΣΤΟΧΟ) Αρανγκίς (ΕΥΣΤΟΧΟ)

Χουλκ (ΑΣΤΟΧΟ) Ντιας (ΕΥΣΤΟΧΟ)

Νεϊμάρ (ΕΥΣΤΟΧΟ) Χαρα (ΑΣΤΟΧΟ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Φερναντίνιο (73' Ραμίρες), Μαρσέλο, Χουλκ, Φρεντ (64' Τζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ (106' Γουίλιαν), Λουίς Γκουστάβο.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Μένα, Ίσλα, Σίλβα, Σάντσες, Βιδάλ (87' Πινίγια), Βάργκας (56' Γκουτιέρεζ), Μεδέλ (108' Ρόχας), Χάρα, Αρανγκίς, Ντίας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS