Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ - Σε περιπέτειες τα Τρίκαλα

Υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ - Σε περιπέτειες τα Τρίκαλα

Νίκη «χρυσάφι» πέτυχε στην Δράμα ο Καραϊσκάκης (4-2 την Δόξα), δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στην μάχη της παραμονής.

Υποβιβάστηκε η Ιεράπετρα (έχασε 1-0 στη Λάρισα από τον Απόλλωνα), μπήκαν σε περιπέτειες τα Τρίκαλα (έχασαν 2-1 από την Παναχαϊκή).

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης 2-4

Νίκη μισή παραμονή πέτυχε στην Δράμα ο Καραϊσκάκης, αποτέλεσμα που τον φέρνει πλέον στο -1 από την Δόξα… Σ΄ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, τα πρώτα λεπτά του κύλησαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, με το ματς να παίζεται κυρίως στο κέντρο. Ωστόσο στο 7΄ οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο να προηγηθούν στο σκορ, η προσπάθεια όμως του Ναζίμ έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ηλιάδη.

Αυτό που δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου, το πέτυχαν αυτοί του Κώστα Βασιλακάκη στο 23΄με το σουτ του Σαμπανίδη… Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το συγκρότημα της Άρτας έκανε την ολική ανατροπή και πέτυχε μία νίκη, που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Στο 60΄ ο Ναζίμ έκανε το 1-1, για τους «πράσινους» με κεφαλιά.

Στο 72΄ η Δόξα κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, με κεφαλιά του Πινδώνη. Ωστόσο η χαρά των «μαυραετών» δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 80΄ ο Μπρέμπος έφερε εκ νέου το ματς ίσα. Στην συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο γκολ, τα οποία έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ηπειρωτών. Στο 81΄ ο Βακενβάι με κεφαλιά έκανε το 2-3, ένω ένα λεπτό μετά ο Δούμτσιος έκανε το 2-4  που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Μπελεβώνης, Άντερσον, Κουκόλης, Παρασκευάς, Πινδώνης, Αγγελόπουλος (66' Παπαϊωάννου), Μενσά (66' Κόντος), Φυτόπουλος (46' Παπαργυρίου), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας (37' Φετεινίδης), Μπεκατώρος (79' Mπρέμπος), Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπάνγκουκα (37' Κορέλας), Ναζίμ, Λόβριτς, Δούμτσιος, Μαύρου (67' Λουίς Φελίπε), Βανκεβάι.

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Τον στόχο του που δεν ήταν άλλος, από το να αποφύγει την  11η θέση πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, εν αντιθέσει με την Ιεράπετρα που υποβιβάστηκε… Το συγκρότημα του Κώστα Φραντζέσκου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 6΄ προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Σέχου.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις στο 19΄ και στο 21΄. Στην πρώτη το σουτ του Μπαράτα, το μπλόκαρε εύκολα ο Αστράς, ενώ στην δεύτερη η κεφαλιά του Βουό, δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Στην επανάληψη η ομάδα του Λασιθίου πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει στο 49΄ και στο 52΄ στις προσπάθειες των Κούστα και Καψάλη…

Από το 60΄ και μετά οι Κρητικοί είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο ματς λόγω της αποβολής του Μόρα με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ. Στο 87΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να μείνουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κούστα…, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βουό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (84' Γκουντρουμπής), Μπάλλας, Ντα Κάμπο (59' Γεωργακόπουλος), Λουκάς, Γιάκος, Σέχου (53' Τασιούλης), Αθανασιάδης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης (67' Πριόνας), Περδίκης, Ζήσης (46' Χιντζίδης), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (77' Τσιλιγγίρης), Γκίνη (77' Αρναούτογλου), Μπαράτα (70' Ντούνης), Κούστα, Βουό.

Παναχαϊκή – Τρίκαλα 2-1

Την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα της παραμονής πέτυχε η… αδιάφορη Παναχαϊκή, εν αντιθέσει με τα Τρίκαλα, που πλέον έμπλεξαν σε περιπέτειες σ΄ότι έχει να κάνει με την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 12΄κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Παπαδόπουλου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Αχαιοί πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 20΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς. Η ομάδα του Βασίλη Καλογιάννη όντας πλέον με δύο γκολ πίσω στο σκορ, έπειτα από την είσοδο των Σουλιώτη και Πιαστόπουλου στο ματς ανέβασε την απόδοση της. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι Θεσσαλοί να μειώσουν σε 2-1 στο 35΄, με τον Σταματή.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη, η οποία ήταν υπέρ των Αχαιών, στην προσπάθεια που έκαναν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ. Μοναδικά σουτ στο β΄ μέρος ήταν αυτά των Ριζογιάννη και Ανάκογλου στο 52΄ και στο 68΄… Οι φιλοξενούμενοι, που μετά τη νίκη του Καραϊσκάκη στην Δράμα μπήκαν σε μπελάδες… έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πάτρα, το σουτ όμως του Σταματή στο 93΄ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κολοβούρη…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος (59′ Τσερούτι), Λαρέα, Μπρους, Αργυρόπουλος (59′ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου (80′ Σκεπετάρης), Παπαδόπουλος (59′ Γιούσης), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης):Περλιέσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Τάχατος, Ευθυμίου (68′ Πανίδης), Νιάρος, Κεχαγιάς (23′ Σουλιώτης), Ντιαλόσι (62′ Παπαγεωργίου), Κλεμέντε (23′ Πιαστόπουλος), Σταματής.

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7.Παναχαϊκή 34

8.Απόλλων Λάρισας 28

9.Τρίκαλα 25

10.Δόξα Δράμας 24

11.Καραϊσκάκης 23

12.ΟΦ Ιεράπετρας 17

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο (15/5)

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS