ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Έλληνες βγείτε στους δρόμους»

Κάλεσε όλους τους Ελληνες να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη μεγαλειώδη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους «16» του Mundial o ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι και όλος ο κόσμος στην Ελλάδα να βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει αυτή την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος μετά το 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε με νόημα ότι δεν είναι άνθρωπος των άκρων: «Είμαι μετριοπαθής ως άνθρωπος, δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι πριν από μερικές μέρες δεν ήμασταν για τίποτα και τώρα μπορούμε εμείς θα περάσουμε στους «8»», επεσήμανε ο Πορτογάλος κόουτς.

«Οταν χάνουμε, εκνευρίζομαι πρώτος, ούτε στις νίκες δεν πετάμε στα σύννεφα», υπογράμμισε ο Ιβηρας κόουτς και κατέληξε: «Απλά θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».

Τέλος, ο Σάντος δυσανασχέτησε στη δημοσιογραφική επισήμανση ότι «η ομάδα ουσιαστικά έπαιζε χωρίς φορ» και απάντησε: «Δεν είναι ακριβώς έτσι, ο Σαμαράς έχει παίξει και στη Σέλτικ στην κορυφή της επίθεσης. Παίξαμε με τρεις επιθετικούς και είχαμε αρκετή κινητκότητα μπροστά. Η στρατηγική μας λειτούργησε».