Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Απειλεί" τον Τσαλουχίδης ο Φορτούνης!

"Απειλεί" τον Τσαλουχίδης ο Φορτούνης!

Με το γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ ο Κώστας Φορτούνης έφτασε αισίως τα 64 με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μπήκε στη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερς των Πειραιωτών.

Ήδη έπιασε την 9η θέση την οποία μοιράζεται με τον Γαλάκο, τον Γιαννακόπουλο και τον Ίβιτς και απέχει ένα γκολ από τον Γιώτη Τσαλουχίδη που είναι ο 8ος κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Με φυσιολογικές συνθήκες, είναι μάλλον θέμα χρόνου να ανέβει ακόμη ψηλότερα στη σχετική λίστα καθώς απέχει 8 γκολ από την Αριστείδη Παπαζόγλου που είναι 7ος.

Από εκεί κι ύστερα τα νούμερα είναι μάλλον απλησίαστα και αφορούν «ιερά τέρατα» της «ρομαντικής» εποχής του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος έχει 144, αλλά απέχει μακράν από τον κορυφαίο, τον «Φόντακα» Γιώργο Σιδέρη με το μάλλον ακατάρριπτο ρεκόρ των 226 γκολ.

Οι 10 πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού:

1. Γιώργος Σιδέρης 226

2. Νίκος Αναστόπουλος 144

3. Αλέξης Αλεξανδρής 127

3. Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς 127

5. Νίκος Γιούτσος 98

6. Μιχάλης Κρητικόπουλος 83

7. Αριστείδης Παπάζογλου 72

8. Παναγιώτης Τσαλουχίδης 65

9. Μάικ Γαλάκος 64

9. Στέλιος Γιαννακόπουλος 64

9. Ίλια Ίβιτς 64

9. Κώστας Φορτούνης 64

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS