Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πατατράκ για τους δύο «δικέφαλους» στα πλέι οφ της Superleague – Η βαθμολογία

«Πατατράκ για τους δύο «δικέφαλους» στα πλέι οφ της Superleague – Η βαθμολογία

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ... σφραγίστηκε με την εκκωφαντική νίκη (1-5) του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο.

 Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς περιμένει απλά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος η οποία θα επιτευχθεί με την κατάκτηση 6 βαθμών ή και λιγότερους ανάλογα με τα αποτελέσματα του Άρη. Από την άλλη το μόνο βέβαιο για την Ένωση είναι πως η «επόμενη μέρα» θα είναι ακόμη πιο δύσκολη! Μάλιστα μετά την συντριβή της από τους Πειραιώτες, αυτή την στιγμή βαθμολογικά είναι εκτός των θέσεων που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 Κερδισμένος της αγωνιστικής σίγουρα είναι ο Παναθηναϊκός που έκανε... party απέναντι στον κακό ΠΑΟΚ με το τελικό 3-0. Ήταν ξανά κυνικός και ουσιαστικός. Δεν «ξόδεψε» πολλές φάσεις, αλλά βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε μια τεράστια νίκη όσο αφορά την οικονομία του «έξτρα πρωταθλήματος» και την προοπτική της εξασφάλισης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

 Το καταπληκτικό γκολ του Σάντε Σίλβα ξεκλείδωσε μια δύσκολη, αλλά τεράστιας σημασίας νίκη για τον Άρη (2-0 τον Αστέρα), ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί με ασφάλεια την κούρσα των ομάδων που διεκδικούν τα τρία ευρωεισιτήρια πίσω από τον Ολυμπιακό. Πλέον οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης είναι στο +4 από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, στο +5 από τον Παναθηναϊκό και στο + από την ΑΕΚ.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2Η)

Κυριακή 4/4

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

1. Ολυμπιακός 73

2. Αρης 54

3. ΠΑΟΚ 50

4. Παναθηναϊκός 49

5. ΑΕΚ 48

6. Αστέρας Τρίπολης 43

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3Η)

Kυριακή 11 Απριλίου

Αρης - ΑΕΚ (15.00)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (17.15)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19.30)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS