ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πως «κύλισε» η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague

Η 2η αγωνιστική των πλέι άουτ δικαιωματικά ανήκει στον ΟΦΗ καθώς μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την ισοπαλία της Λάρισας με τον Παναιτωλικό έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

O «τελικός» της Λάρισας πήρε... παράταση αφού δεν έβγαλε νικητή και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΛ και του Παναιτωλικού. Αμφότερες οι ομάδες είχαν φάσεις για να πάρουν το παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο ένας βαθμός δεν ικανοποιεί κανέναν. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο οι Θεσσαλοί παραμένουν στην τελευταία θέση, ενώ ο Παναιτωλικός... έπεσε και μπήκε στην ζώνη του μπαράζ.

 Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ πήρε μια νίκη επιβίωσης καθώς γεύτηκε τρίποντο για πρώτη φορά μετά από 86 ημέρες. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στο δεύτερο μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, έβγαλε ψυχή, εκμεταλλεύτηκε και τα ατομικά λάθη του Κάργα στα δύο γκολ, έκανε την ανατροπή και με το 2-1 πήρε μια νίκη ελπίδας αφού προφανώς βλέπει την συνέχεια με καλύτερο μάτι και την υπόθεση παραμονή με περισσότερη αισιοδοξία.

 Ματς που διαμορφώθηκε στο φινάλε και σε διάστημα ενός λεπτού έγινε στη Λαμία, με την τοπική ομάδα και τον Βόλο να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1. Η ομάδα του Γρηγορίου δεν βρήκε τη νίκη ώστε να ξεμπερδέψει για τα καλά από τον... βραχνά της παραμονής, αλλά προφανώς νιώθει πλέον πολύ πιο άνετα μετά το αποτέλεσμα του Αλκαζάρ, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό.

Τέλος, στο πιο αδιάφορο ματς της ημέρας, αυτό που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Απόλλωνας Σμύρνης με το 1-1 στο Περιστέρι, πήραν από ένα βαθμό και βρέθηκαν ακόμη πιο κοντά και στην μαθηματική παραμονή τους στην κατηγορία.

PLAY OUT - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1

Λαμία - Βόλος 1-1

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT

7. Βόλος 35

8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 34

9. Ατρόμητος 29

10. Απόλλων Σμύρνης 29

11. Λαμία 27

12. ΟΦΗ 23

13. Παναιτωλικός 21

14. . Α.Ε.Λ. 20

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3Η)

Σάββατο 10 Απριλίου

Bόλος - Παναιτωλικός (15.00)

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ (17.15)

Ατρόμητος - ΑΕΛ (19.30)

 Δευτέρα 12 Απριλίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (19.30)