Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι ευχές του Ρεχάγκελ για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Οι ευχές του Ρεχάγκελ για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Το δικό του, άκρως συγκινητικό μήνυμα, έστειλε ο Ότο Ρεχάγκελ για τον εορτασμό της 200ής επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μέσω ενός βίντεο, που κοινοποίησε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Ο Γερμανός τεχνικός, που άφησε για πάντα τη «σφραγίδα» του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οδηγώντας την Εθνική Ελλάδας στην κατάκτηση του Euro 2004, έστειλε τις πιο θερμές ευχές του σε όλους τους Έλληνες, μιλώντας για τα 9 υπέροχα χρόνια που πέρασε στη χώρα μας.

Το μήνυμα του Ότο Ρεχάγκελ:

«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες.

Στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης. Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα εννέα εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα, με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.

Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στην ιστορία. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλερ έγραψε για παράδειγμα: “Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά”. Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες».

mikriliga

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS