ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

PLAY OFF: Κερδισμένος ΠΑΟΚ - Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ είναι ο κερδισμένος της πρεμιέρας των πλέι οφ, αφού άνοιξε την ψαλίδα από τον Παναθηναϊκό, πέρασε την ΑΕΚ και βρέθηκε στο -1 από τον Άρη. 
 
Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ στην Τούμπα, βρήκε γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου και επικράτησε με 3-1, ξεκινώντας με το δεξί το έξτρα πρωτάθλημα. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό έφτασε στο -1 από την 2η θέση όπου βρίσκεται ο «αιώνιος» αντίπαλός του, πήρε αέρα δύο βαθμών από την ΑΕΚ, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το +4 που έχει από τον Παναθηναϊκό!
 
Στο Καραϊσκάκη, ο Άρης είχε μεγαλύτερο κίνητρο προκειμένου να ξεκινήσει το έξτρα πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ισχυροποιούσε ενόψει συνέχειας, όμως η ποιότητα του Ολυμπιακού έκανε την διαφορά. Αν και με παίκτη λιγότερο από το 41' (κόκκινη ο Λαλά) οι Πειραιώτες με το γκολ του Μασούρα πήραν τη νίκη και με ένα ακόμη τρίποντο εκτόξευσαν την διαφορά από τη 2η θέση στο +19, ενώ πλέον ήδη μετρούν αντίστροφα ώστε και μαθηματικά να πανηγυρίσουν ένα έτσι κι αλλιώς από καιρό εξασφαλισμένο πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγάλη ευκαιρία με το... καλημέρα των πλέι οφ να πατήσει στην 4άδα και να αφήσει πίσω του και 2η ομάδα, όμως πέταξε στα σκουπίδια το 0-2 με το οποίο προηγούνταν στην Τρίπολη ως το 84' και απώλεσε το «τρίποντο» στο 97' με γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα!!! 
 
PLAY OFF - 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Aστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF
1. Ολυμπιακός 70 
2. Αρης 51 
3. ΠΑΟΚ 50
4. ΑΕΚ 48
5. Παναθηναϊκός 46 
6. Αστέρας Τρίπολης 43
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2Η)
Κυριακή 4/4
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15.00)
Άρης - Αστέρας Τρίπολης (17.15)
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.30)