ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήγε για 16 Μαρτίου η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αυτή θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου και όχι στις 19 του μήνα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τη Δευτέρα (8/3).

Παράλληλα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τελικά με τη φυσική παρουσία των εκπροσώπων από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

a-sports