Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Πράσινο φως" για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και για το γυναικείο ποδόσφαιρο

"Πράσινο φως" για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Επιστροφή στη δράση για σημαντικό μέρος του Ελληνικού αθλητισμού, καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ άναψε το πράσινο φως για την έναρξη αρκετών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας, αλλά και για την επανέναρξη των προπονήσεων σε αρκετά ακόμη σπορ.

Ένα από αυτά είναι και το γυναικείο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σταματημένο από τον Μάρτιο του 2020. Έτσι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξουν τα γήπεδα για προπονήσεις στην Α' Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών, μία κατηγορία στην οποία θα πάρει μέρος φέτος ο Αγροτικός Αστέρας  Αγίας Βαρβάρας, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παρουσίασε το πλάνο του στην επιτροπή λοιμωξιολόγων και πήρε τη σχετική έγκριση, με την προϋπόθεση -όπως εξυπακούεται- να γίνονται τεστ κορονοϊού για την αποφυγή της διασποράς σε περίπτωση κρούσματος.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS