ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΣΑΠ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ FL: «Σε 20-25 ημέρες θα είμαστε έτοιμοι»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα ο ΠΣΑΠ με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου, με φόντο την επιστροφή της Football League.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, οι ομάδες της Football League έλαβαν επιτέλους την άδεια να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Επιστρέφουμε υπεύθυνοι, σοβαροί και με τη δέσμευση πως θα εφαρμόσουμε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχουν ήδη αποδεχτεί και υπογράψει, σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, και οι 20 ομάδες της κατηγορίας.

Επιστρέφουμε λοιπόν στον φυσικό μας χώρο και είμαστε σίγουροι πως σε 20 με 25 ημέρες από σήμερα (οι ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα και βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας) θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματός μας, όπως ακριβώς συνέβη και με τη Super League 2.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε πως όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από το συμφέρον του ποδοσφαίρου και μόνο.

Επίσης ζητάμε από την πολιτεία να δώσει λύση και στο εναπομένοντα κομμάτι του ποδοσφαίρου που παραμένει ανενεργό, καθώς ο αθλητισμός έχει την δυνατότητα να είναι ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι πηγή μετάδοσης».