ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνάντηση των σχολών Ολυμπιακού Βέροιας και Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 12-6-2014 όλα τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του αντίστοιχου τμήματος του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Ταγαράδων Θεσσαλονίκης. Η πρώτη αυτή συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ήταν ένα εξαιρετικό "δοκιμαστικό" για τις δύο σχολές ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν!

Οι ομάδες των δύο Σχολών έκαναν μαζί προπόνηση, έπαιξαν φιλικούς αγώνες και συζήτησαν για θέματα τεχνικής, προπονητικά μοντέλα και ποδοσφαιρικές προκλήσεις! Οι μικροί παίκτες ρίχτηκαν με ενθουσιασμό στο γήπεδο και ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών τους.

Την αποστολή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας ακολούθησαν πολλοί γονείς αθλητών που απήλαυσαν το θέαμα υψηλού επιπέδου των συμμετεχόντων αθλητών και δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις προοπτικές που ανοίγονται για τα παιδιά τους .

Στο τέλος οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου έδωσαν ραντεβού για επόμενες συναντήσεις και για πολλαπλές συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο και να αναδειχθούν οι ικανότητες των αθλητών τους .