ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Βασίλης Φασίδης κόντρα στην πρώην του ομάδα την Ξάνθη

Ο Βασίλης Φασίδης είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και ο ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία από την Super League.

Μάλιστα το Σάββατο ο ικανός μέσος θα βρει αντίπαλο την Ξάνθη, την ομάδα που πέρασε εκεί 8 ποδοσφαιρικά χρόνια, αφού είχε ξεκινήσει από την ακαδημία της ακριτικής ομάδας.

Βέβαια τώρα είναι παίκτης του ΑΟΤ και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λέσχη 97,6» έστειλε το μήνυμα για τον αυριανό αγώνα.

«Σίγουρα ότι γυρίζω στο γήπεδο της Ξάνθης μου φέρνει στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις. Αλλά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είμαι πλέον στον ΑΟ Τρίκαλα και θα παλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι η Ξάνθη έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά και εμείς έχουμε αποδείξει ότι παλεύουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι πολύ ανταγωνιστικό μέχρι στιγμής και νομίζω ότι στον δεύτερο γύρο θα ξεκαθαρίσουν οι στόχοι κάθε ομάδας. Εμείς είμαστε μια νεανική και φιλόδοξη ομάδα και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Πηγή: goal-trikala