Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας - Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας - Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Χορταστικό ήταν το μενού στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους, αφού έκαναν το τρία στα τρία και απέκτησαν το αβαντάζ για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία, η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βόλο, με ένα εκπληκτικό φινάλε στο πρώτο μέρος γύρισε την αναμέτρηση και με το 4-2 είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.

Με το ενάμιση πόδι στους «4» είναι και ο ΠΑΟΚ. Παρότι η Λαμία σκόραρε δύο φορές μέσα στην Τούμπα και κρατούσε το 2-2 μέχρι το 67ο λεπτό, ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε εντυπωσιακό φίνις και με το 5-2 μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την ημέρα, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Άρη. Δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν από το πρώτο τέταρτο διαμόρφωσαν το τελικό 2-1, που φέρνει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:

ΑΕΚ - Βόλος ΝΠΣ 4-2

(25’ Μάνταλος, 29’, 32’ Τάνκοβιτς, 36’ πεν. Ολιβέιρα / 14’ Δουβίκας, 57’ Μήτογλου)

ΠΑΟΚ - Λαμία 5-2

(6’, 67’ Τζόλης, 16’ Σβαμπ, 82’ Ροντρίγκο, 88’ Κρμέντσικ / 11’ Αντέντζο, 24’ Μπεχαράνο)

Ολυμπιακός - Άρης 2-1

(1’, 14’ Χασάν / 4’ αυτ. Μπα)

Η πρώτη φάση των προημιτελικών ολοκληρώνεται την Πέμπτη (11/2), όταν ο ΠΑΣ Γιάννενα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 15:00.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS