Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Ξύπνησε" στην επανάληψη το Βέλγιο, 2-1 την Αλγερία

"Ξύπνησε" στην επανάληψη το Βέλγιο, 2-1 την Αλγερία

Το Βέλγιο "ξύπνησε" εγκαίρως και γλίτωσε την ζημιά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 2-1 την Αλγερία, έχοντας πρωταγωνιστές τους Μέρτενς και Φελαϊνί που ήρθαν από τον πάγκο.

Κακοί οι Ευρωπαίοι στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν να χάνουν από το 25' με το πέναλτι του Φεγκουλί, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Βερτόνχεν (αδράνεια Κομπανί αρχικά).

Ο Μαρουάν Φελαϊνί μπήκε και έπαιξε στην επίθεση με τον Οριζί (επίσης αλλαγή) και στο 70' με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο κορυφαίος Βέλγος, ο Μέρτενς, στο 80'.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βαν Μπάιτεν, Κομπανί, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντεμπελέ (65' Φελαϊνί), Ντε Μπράινε, Σαντλί (46' Μέρτενς), Αζάρ, Λουκακού (58' Οριζί).

ΑΛΓΕΡΙΑ: Μ'Μπολχί, Μοστεφά, Μπουγκερά, Χαλίς, Γκουλάμ, Μετζανί (84' Γκιλάς), Ταϊντέρ, Μπενταλέμπ, Φεγκουλί, Μαχρέζ (71' Λασέν), Σουντανί (66' Σλιμανί).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS