Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παλιές δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου την Τετάρτη στο στάδιο Βέροιας

Παλιές δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου την Τετάρτη στο στάδιο Βέροιας

Μεγάλη ποντιακή μουσική συναυλία και ποδοσφαιρικό τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Βέροιας την Τετάρτη 18 Ιουνίου, από τη Διεύθυνση της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα με το ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ των ομάδων: Βετεράνων Θεσσαλονίκης-Βετεράνων Βέροιας και Άμεσης Δράσης-ομάδας Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Με την ομάδα των Βετεράνων Θεσσαλονίκης, δήλωσαν πως θα αγωνιστούν οι Κωφίδης, Αϊδινίου, Βένος, Ορφανός, Κούης, Καλλιμάνης, Μήτογλου, Ιορδανίδης, Σεντελίδης, Δρακίδης, Μαδίκογλου, Σαμλίδης, Καπουσούζης, Γκιτσιούδης, Φυντανίδης.

Με την ομάδα των Βετεράνων Βέροιας δήλωσαν πως θα αγωνιστούν οι Υφαντίδης, Παπατζίκος, Σιούτης, Κελεσίδης, Τσιρέλας, Κατσώνης, Αδαλόγλου, Πετρίδης, Λύχνας, Παγγούρας, Αλεξιάδης, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Κολεσίδης, Καρασαββίδης, Ταντής, Λιόλιος, Μαντζαρίδης, Τουτουτζίδης.

Θα ακολουθήσει η ποντιακή συναυλία με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Βασίλη Μιχαηλίδη και Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Στη λύρα ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος.

Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση 20χρονης συμπολίτισσάς μας.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS