Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ’ Εθνική: Ανυπομονησία για το συλλαλητήριο της Παρασκευής

Γ’ Εθνική: Ανυπομονησία για το συλλαλητήριο της Παρασκευής

Την ερχόμενη Παρασκευή (05/02) προγραμματίζεται συγκέντρωση από τους αθλητές όλων των σπορ έξω από την ΓΓΑ για το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η κατάσταση για πολλούς αθλητές και προπονητές αθλημάτων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το λουκέτο διαρκείας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε συνδυασμό με το επί μέρους άνοιγμα των επαγγελματικών λιγκών έχει δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από τους αθλητές και τους προπονητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα αφού όσοι δεν έχουν άλλο εισόδημα έχουν πλέον βρεθεί σε απόγνωση.

Για αυτό το λόγο αθλητές και προπονητές ετοιμάζουν πορεία την ερχόμενη Παρασκευή έξω από την ΓΓΑ (05/02, 12μ.) σε μία προσπάθεια να ακουστούν από την αθλητική ηγεσία της χώρας.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι οι τελικές αποφάσεις για το άνοιγμα ή το κλείσιμο παίρνονται από το υπουργείο υγείας και όχι από το υφυπουργείο αθλητισμού.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS