Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η τελετή λήξης του τουρνουά VERGINA CUP 2014 (φωτο)

Η τελετή λήξης του τουρνουά VERGINA CUP 2014 (φωτο)

Η τελετή λήξης και η απονομή κυπέλλων στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “VERGINA CUP” που διοργάνωσε η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Λοζίτσι”.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και συγκεκριμένα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, του Νηρέα, του Μακεδόνα, της Πατρίδας, του Μακροχωρίου, της Ακαδημίας Γαϊτάνου, της Αγίας Βαρβάρας και του ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Επίσης στην εκδήλωση, εκτός του προέδρου της ΚΑΠΑ Παύλου Παυλίδη, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργος Καραμελίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ Χριστίνα Γαϊτάνου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια Στέλιος Μεϊμαρίδης και ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Μάκης Γαβράς.

Τους εκπροσώπους των Ακαδημιών δόθηκαν κύπελλα, αναμνηστικά δώρα και μπάλες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS