Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League 2: Σέντρα μετά από 310 μέρες!

Super League 2: Σέντρα μετά από 310 μέρες!

Μοιάζει σαν ψέμα ή σαν κακόγουστο αστείο. Το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινά σήμερα για τη σεζόν 2020-21, σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021, «σπάζοντας» κάθε ρεκόρ καθυστέρησης!

Τα γνωστά προβλήματα της κατηγορίας (οικονομικής φύσεως), αλλά και η πανδημία του κορονοϊού καθυστέρησαν πολύ την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Την προηγούμενη σεζόν, η δράση είχε διακοπεί βίαια από την επιβολή του lockdown, αλλά το καλοκαίρι δεν ακολούθησε η Super League 2 τον δρόμο της Super League 1 στην επιστροφή στη δράση.

Υπήρξε διαχωρισμός των επαγγελματικών κατηγοριών και η Πολιτεία άργησε να δώσει το «πράσινο φως» στις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να επιστρέψουν στις προπονήσεις και ο χρόνος ολοκλήρωσης της σεζόν δεν ήταν ικανός.

Έτσι, οι ομάδες της Super League 2 δεν επέστρεψαν στη δράση το καλοκαίρι και για περίπου 10 μήνες βρίσκονταν ανάμεσα σε προπονήσεις, ατομικές ή στο γήπεδο, ανάλογα με την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα μας.

Μετά από 310 μέρες, όμως, οι ομάδες της Super League 2 θα παίξουν ξανά ποδόσφαιρο!

Στα αξιοσημείωτα ότι η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι «μαυραετοί» προσέφυγαν στα Διοικητικά Δικαστήρια για αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ, με τα ασφαλιστικά μέτρα να εκδικάζονται στις 21/1.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε η Δόξα δεν μπορεί να αγωνιστεί και η διοργανώτρια ανέβαλε τα δύο πρώτα της παιχνίδια. Σε περίπτωση που η ομάδα της Δράμας δεν βρει άμεσα τρόπο να δικαιωθεί, τότε θα αποβληθεί και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί σε 11 ομάδες.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου
14:45 Καραϊσκάκης Άρτας - Λεβαδειακός
14:45 ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας
14:45 Παναχαϊκή - Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου
14:00 Εργοτέλης - Ιωνικός
14:45 Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη (ΕΡΤ3)
Χανιά - Δόξα Δράμας (Αναβλήθηκε)

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS