Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πήραν... εκδίκηση!

Πήραν... εκδίκηση!

Οι Αμερικάνοι... εκδικήθηκαν τους Γκανέζους στη Βραζιλία και το γκολ του Μπρουκς στο 86' τους έβαλε γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η ομάδα του Κλίνσμαν επικράτησε 2-1, μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση και έδειξε ικανή για την υπέρβαση. Πλήγμα ο τραυματισμός του Αλντιντοπ που δύσκολα θα προλάβει τα άλλα δυο παιχνίδια του ομίλου.

Η Αμερική μπήκε... φουριόζα και σκόραρε στο 31ο δευτερόλεπτο! Ο Τζόουνς πέρασε στον Ντέμπσι, με τον αρχηγό των ΗΠΑ να κάνει φανταστική ενέργεια και με δυνατό σουτ με το αριστερό να νικάει τον τερματοφύλακα της Γκάνας. Στο 19' ο Άλντιντορ έχασε καλή στιγμή για τους Αμερικανούς, με τους Γκανέζους να... ανεβαίνουν μετά το μισάωρο. Διάστημα στο οποίο απείλησαν με το σουτ του Γκίαν Ασαμόα στο 32' και το (κακό) πλασέ του Τζόρνταν Αγιούστο 45+5'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκάνα μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά. Και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 82' (1-1), με τον Αντρέ Αγιού να παίρνει την μπάλα από το τακουνάκι τουΓκίαν Ασαμόα και να σκοράρει με δυνατό σουτ με το αριστερό. Νωρίτερα, πάντως, έχασαν σωρεία ευκαιριών, κυρίως, με τον Γκίαν Ασαμόα, που σπατάλησε καλές στιγμές στο 56' και στο 58', με τον Μουντάρι στο 55' και με τον Κουάντβο Ασαμόα στο 66'.

Η Αμερική, πάντως, δεν επηρεάστηκε και πήρε ξανά προβάδισμα στο... καπάκι. Ο Ζούσι (μπήκε στο 77') εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπρουκς (μπήκε στο ημίχρονο) με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τις ΗΠΑ, που είχαν απειλήσει και πριν ισοφαριστούν, με τον Τζόουνς στο 63' και με τονΝτέμπσι στο 79'.

ΓΚΑΝΑ: Κβαρασέι, Γκίαν, Οπάρε, Ατσού (77' Αντόμα), Α. Αγιού, Τζ. Αγιού (59' Μπόατενγκ), Μουντάρι, Ραμπιού (71' Εσιέν), Μενσά, Ασαμόα, Μπογιέ.

Η.Π.Α: Χάουαρντ, Μπράντλεϊ, Μπέσλερ (46' Μπρουκς), Μπίσλεϊ, Ντέμπσεϊ, Μπεντόγια (77' Ζούζι), Τζόουνς, Μπέκερμαν, Άλτιντορ (22' λ.τρ. Γιόχανσον), Κάμερον, Τζόνσον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS