Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας - Τα τηλεοπτικά και οι εμβόλιμες

Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας - Τα τηλεοπτικά και οι εμβόλιμες

Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο η Super League 2 και άπαντες μετρούν αντίστροφα για την πρώτη σέντρα της σεζόν.

Μετά από ταλαιπωρία και… πάγο λόγω του lockdown στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, η SL2 επιτέλους αρχίζει!

Οι προσπάθειες της διοργανώτριας απέδωσαν καρπούς και η έναρξη του πρωταθλήματος αποτελεί σημαντική εξέλιξη τόσο για το προϊόν όσο και για τις ίδιες τις ομάδες.

Με πρωτοβουλίες του Λεωνίδα Λεουτσάκου μάλιστα εξασφαλίστηκε, μετά την τελική έγκριση των «ειδικών» για την έναρξη, κι ένα καλεντάρι μέχρι το τέλος του χρόνου. Εντός αυτού μάλιστα προβλέπεται σε περίπτωση διακοπής λόγω Covid-19 τι θα συμβεί εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Επιπλέον στην τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα (12/1) ξεκαθαρίστηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, οι εμβόλιμες αγωνιστικές, καθώς και πως θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση αγώνα κάθε εμβόλιμη Τετάρτη στις 15:30 .

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και τα τηλεοπτικά:

Σάββατο 16/1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός (14:45)
ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας (14:45)
ΠΑΕ Χανιά-Δόξα Δράμας (14:45)
Παναχαϊκή-Τρίκαλα (14:45-ΕΡΤ3)

Κυριακή 17/1

Εργοτέλης-Ιωνικός (14:00)
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη (14:45 ΕΡΤ3)

Οι αποφάσεις του ΔΣ

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:

- Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:

Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

- Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

- Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS