Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το απόλυτο μηδέν!!

Το απόλυτο μηδέν!!

Ούτε... φύλλο δεν κουνήθηκε στο παιχνίδι που έκλεισε την 1η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, ανάμεσα σε Ιράν και Νιγηρία.

Ο αγώνας ήταν τραγικός και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα πολύ δίκαιο με βάση την κακή εικόνα που έδειξαν. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από 12 αγώνες και το πρώτο παιχνίδι δίχως σκορ.

Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 3' με το σουτ Μόουζες, αλλά ο Χαγιγί δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Η Νιγηρία είχε κι άλλη καλή στιγμή, με το σουτ του Μίκελ στο 9', ενώ το Ιράν... απάντησε με την κεφαλιά του Κουτσανεζάντ και την φανταστική απόκρουση του Ενιάμα στο 34' και στο 81' με το σουτ του Αντρανίκ στο 81'. Όπως και να 'χει, το παιχνίδι αυτό θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Αν δεν έχει συμβεί ήδη...

ΙΡΑΝ: Χαγιγί, Χεϊνταρί (89' Σοτζεΐ), Χαζσαφί, Χοσεϊνί, Σαντεγί, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν, Μονταζερί, Κουτσανεζάντ, Ντεγιάγκα (78' Αλιρεζά), Πουλαντί.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιάμα, Άμπροουζ, Οσανίβα, Ομποαμπόνα, Ομερούο, Όμπι Μίκελ, Ονάζι, Αζίζ (69' Οντεμβίγκι), Μούσα, Μόουζες (52' Αμεόμπι), Εμενίκε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS