Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Με 5 αγωνιστικές ο Ιανουάριος - Λεουτσάκος: «Θα δείτε ματσάρες - Αισιόδοξοι και για την FL»

SL2: Με 5 αγωνιστικές ο Ιανουάριος - Λεουτσάκος: «Θα δείτε ματσάρες - Αισιόδοξοι και για την FL»

Το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα θα διεξαχθούν πέντε αγωνιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, η 2η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20/1, η 3η αγωνιστική θα γίνει τρεις μέρες αργότερα (23-24/1), ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν δύο ακόμα αγωνιστικές.

Πάντως, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας υπόσχονται «πλούσιο» θέαμα.

«Ευχαριστώ όλους, από τον πρωθυπουργό έως και τους λοιμωξιολόγους, που επιτέλους αποδέχθηκαν το αίτημα των ομάδων και αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 16 Ιανουαρίου. Οι ομάδες είναι έτοιμες, γιατί προετοιμάζονται… τρεις μήνες. Έχουν κάνει όλα τα τεστ και είναι όλα αρνητικά, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φυσικά θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα υγειονομικά μέτρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ετοιμαστείτε να δείτε μεγάλα παιχνίδια στην ΕΡΤ3, η οποία θα τα μεταδίδει. Μπορούμε να παίζουμε και Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή, αλλά και Τετάρτη για τις ανάγκες του προγράμματος, αλλά και τις τηλεοπτικές. Είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε όλους για την απόφαση να αγωνιστούν οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα. Θα δείτε ματσάρες», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Όσο για τη Football League, τόνισε: «Περιμένουμε την απόφαση των λοιμωξιολόγων για να αρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες. Η Football League δεν έχει διεθνείς παίκτες, άρα μπορεί να επεκταθεί και μετά τις 19 Μαΐου που πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Κι αυτή η κατηγορία θα αρχίσει. Είμαστε αισιόδοξοι».

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS