Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δέσμευση Μαυρωτά σε ΠΣΑΠ για σέντρα στη Football League

Δέσμευση Μαυρωτά σε ΠΣΑΠ για σέντρα στη Football League

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ΠΣΑΠ και παικτών της FL, ο ΓΓΑ κ. Γιώργος Μαυρωτάς δεσμεύθηκε ότι δεν πρόκειται να μπει «παύλα» στο πρωτάθλημα της Football League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την παρέμβαση του ΠΣΑΠ, η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε χθες θετικά στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 16 & 17 Ιανουαρίου, μετά από 35 και πλέον ημέρες ομαδικών προπονήσεων που έκαναν οι ομάδες και περίπου 1.400 μοριακά τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη τους, όπου δεν ανιχνεύτηκε ούτε ένα θετικό κρούσμα.

Δυστυχώς όμως ήταν αρνητική η απάντηση στο αίτημα για επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Football League στις ομαδικές προπονήσεις, όπου η αδικία θα συνεχίσει να ανθοφορεί και να θυμίζει σε όλους την παγκόσμια πρωτοτυπία του μοναδικού ανενεργού επαγγελματικού πρωταθλήματος, όχι μόνο σε επίπεδο επίσημων υποχρεώσεων αλλά και προπονήσεων».

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS