Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Super League 2!

Σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Super League 2!

«Πράσινο φως» για έναρξη της Super League 2 την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Επανεκκίνηση της Super League 2 για το επόμενο Σαββατοκύριακο προκύπτει μετά από την τηλεδιάσκεψη που έγινε με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Η SL2 επιστρέφει στη δράση 16-17 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο που αποκάλυψε τις θετικές εξελίξεις μιλώντας στην ΕΡΤ-3.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ανέφερε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την πληροφορία πως η πολιτεία έδωσε το Ok για να ξεκινήσουμε. Μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και την αγωνιστική απραξία, οι ομάδες να είναι πλέον έτοιμες για την επιστροφή».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την απόφαση που φέρεται να πήρε αλλά και τους κκ Γεραπετρίτη, Χαρδαλιά που συνετέλεσαν ώστε η SL2 να πάρει την τελική έγκριση.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος με τις ανακοινώσεις που θα σημάνουν και την επιστροφή της Super League 2 στη δράση. Θυμίζουμε πως σειρά θα πάρει και η Football League καθώς η διοργανώτρια δεν σταματά τις κινήσεις της.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb