Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ. Τουτζάρης: "Θέατρο του παραλόγου..."

Γ. Τουτζάρης: "Θέατρο του παραλόγου..."

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ναουσαίος αντιπρόεδρος της Ένωσης SL2-FL, Γιώργος Τουτζάρης ξέσπασε για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά:

Θέατρο παραλόγου, ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο που έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας χρόνια τώρα,ανίκανο να μπορέσει να λειτουργήσει με κανόνες της αγοράς,κυβερνήσεις ανικανες να θέσουν όρια κ να δημιουργήσουν περιβάλλον φιλικό προς τα κεφάλαια εκείνα που ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία να επενδύσουν στον βασιλιά των σπορ.Ελληνες φιλαθλοι-οπαδοι που έμαθαν να συμβιβαζονται με τα ελάχιστα που τους προσφέρουν κ ηδονιζονται με το "καλύτερα πρώτος στο χωριό...".

Αν μέσα σ όλα αυτά προσθέσουμε κ την λαίλαπα του κορωνοιου εύκολα καταλαβαίνει κανείς την απόλυτη απαξίωση που βιώνουν στο πετσί τους οι ομαδες-εταιρειες της SL2 & FL....Συνεχίστε κύριοι να βιάζεται την νοημοσύνη μας κ να παίζετε με την ψυχική υγεία μας#12/3/2020-.....
Our lives matter

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS