Η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της Super League 2 και τα δεδομένα για τη Football League

Η 9η Ιανουαρίου είναι η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της Super League 2, όπως τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

«Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου. Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των Super League 2 και Football League.

Σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε: «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ. Απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη».

Όσο για τη Football League, ανέφερε: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».

filathlos.gr