Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA

Ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA

Η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γρανάδα δεν έκανε καμία διαφορά στη βαθμολογική εικόνα της Ελλάδας στο UEFA Ranking

Η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γρανάδα δεν έκανε καμία διαφορά στη βαθμολογική εικόνα της Ελλάδας στο UEFA Ranking, με τη χώρα μας να υποχωρεί μετά την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League και του Europa League στη 18η θέση με 25.200 βαθμούς. Τη χειρότερη που είχε στην ιστορία της στα Κύπελλα Ευρώπης!

Η Ελβετία προσπέρασε την χωρα μας κι ανέβηκε 17η (25.255 βαθμοί), ενώ πλέον ακολουθεί σε απόσταση μίας… ισοπαλίας η 19η Τσεχία (25.000 βαθμοί) η οποία συνεχίζει στην Ευρώπη με τη Σλάβια Πράγας. Στην 20η θέση είναι η Κροατία (24.875 βαθμοί) που έχει στην επόμενη φάση του Europa League τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32»).

Τι σημαίνει πρακτικά η 18η θέση (μέχρι και την 28η θέση) για τη σεζόν 2022/23:

-Ο πρωταθλητής στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League

-Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS