Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρόταση του ΟΦΗ για τους ποδοσφαιριστές SL2 και FL!

Πρόταση του ΟΦΗ για τους ποδοσφαιριστές SL2 και FL!

Την μια πρόταση που έκανε αίσθηση, προχώρησε η ομάδα του ΟΦΗ.

Διαβάστε αναλυτικα:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέστειλε επίσημα μια επιστολή στα μέλη της Super League, με την οποία προτείνει, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League για να τους δείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα τους σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών. 

Επίσης πρότεινε το ποσό να συγκεντρωθεί στη Super League και να δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος να αποτελέσει τον εγγυητή της πρωτοβουλίας, μοιράζοντας τα χρήματα στα μέλη του.

Παρά το γεγονός ότι και οι ομάδες της Super League εχουν πληγεί οικονομικά από τον Covid19, στον ΟΦΗ σκέφτηκαν να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση επειδή οι ποδοσφαιριστές αυτών των κατηγοριών δεν έχουν το παραμικρό έσοδο εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες.

Μάλιστα, ευελπιστούν φυσικά η πρόταση να γίνει δεκτή από το σύνολο των ομάδων της Super League για να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό τους ποδοσφαιριστές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb