Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lockdown: Οριστικό! Η απόφαση για SL2 και FL - Τι ισχύει για Super League και Basket League

Lockdown: Οριστικό! Η απόφαση για SL2 και FL - Τι ισχύει για Super League και Basket League

Σε ισχύ μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2021 θα παραμείνουν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων, ανακοινώνοντας παράλληλα και τι ισχύει για τις αθλητικές δραστηριότητες.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 6:00 παραμένουν κλειστές όλες οι αθλητικές δραστηριότητες εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή.

Αυτό σημαίνει πως έπειτα από την απόφαση της Κυβέρνησης παραμένει το… λουκέτο σ’ όλους τους αθλητικούς χώρους. Έτσι, τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, της δεύτερης και της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, δεν θα εκκινήσουν πριν από το νέο έτος. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, αλλά και για το βόλεϊ, τόσο στους άνδρες, όσο και τις γυναίκες.

Αντίθετα, κανονικά δράση θα συνεχίσει να υπάρχει στην Super League και την Basket League. Οι δύο λίγκες είχαν πάρει το ok των Λοιμωξιολόγων, πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων και του νέου lockdown στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, μια και μπορούν να εγγυηθούν εβδομαδιαία μοριακά τεστ για όσους μετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Παράλληλα, κανονικά θα γίνονται και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων που μετέχουν στα ανάλογα πρωταθλήματα της UEFA, της Ευρωλίγκας και της Fiba. Πάντως, μετά το πέρας της εβδομάδας που διανύουμε, ευρωπαϊκοί αγώνες θα γίνονται μόνο στο μπάσκετ, καθώς στο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε το πρώτο… μέρος της σεζόν με την φάση των ομίλων σε Champions League και Europa League.

onsports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS