ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παγκόσμιος θρήνος για τον Μαραντόνα: Ξενύχτι στην Αργεντινή και στη Νάπολη

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πάγωσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ντιεγκίτο προδόθηκε από την καρδιά του και άρχισε το ταξίδι του στη γειτονιά των αγγέλων. Αργεντινή και Νάπολη βυθίστηκαν στο πένθος για τον άνθρωπο που της έφερε στην κορυφή. 

 Οι πιστοί του ακόλουθοι, οι άνθρωποι που τον λάτρεψαν εκεί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και φρόντισαν με το δικό τους τρόπο να πουν αντίο στον άνθρωπο που τους πρόσφερε τόση χαρά κα τους έκανε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. 

Πλήθη συγκεντρώθηκαν στην κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας της Αργεντινής και γύρω από τα στάδια των ομάδων για τις οποίες έπαιξε. Καπνογόνα, κεράκια, λουλούδια και τραγούδια για τον δικό τους Ντιέγκο. Στους δρόμους γύρω από το Casa Rosada εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν με σημαίες, πανό και αφίσες. 

Το ξημέρωμα, περίπου 1 π.μ., η πρώην σύζυγος της Μαραντόνα, η Κλαούντια Βίλαφα, έφτασε στο Casa Rosada, συνοδευόμενη από τις κόρες της Ντάλμα και Τζιανίννα, για μια αποχαιρετιστήρια τελετή που περιοριζόταν για τους συγγενείς και στενούς φίλους της Μαραντόνα. Το σώμα του άσσου είχε φτάσει εκεί λίγο πριν.

x90631992-the-coffin-holding-the-body-of-soccer-legend-diego-maradona-arrives-at-the-casa-rosadajpgpagespeedic-3nfc2yorw.jpg
xfilhas-maradonajpgpagespeedicl8jwr-a074.jpg

metrosport.gr