ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο προβληματισμός του Γιώργου Τουτζάρη... το χονδρεμπόριο και η ευθύνη των επαγγελματικών ομάδων!

Σε «αναμένα» κάρβουνα συνεχίζουν να κάθονται οι επαγγελματικές ομάδες της Super League 2 και της Football League, αναμένοντας το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τους!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις από τα μέσα κοινωικής δικτύωσης, όπου καταθέτει πάντα τις απόψεις του με επιχειρήματα. 

Ο παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε έναν δικό του προβληματισμό αναφέροντας ως παράδειγμα το χονδρεμπόριο όπου δεν τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα, ωστόσο είναι αναγκαίο να λειτουργούν για να κινηθεί η αγορά, ωστόσο οι επαγγελματικές ομάδες όπως τονίζει αναλαμβάνουν το κόστος και την ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξει θετικός/η στα συμπτώματα της πανδημίας. 

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του:

«Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ… Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και την διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω»

prismanews.gr