ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παπασταθόπουλος: Ευχαριστημένος αν προκριθούμε στους "16"

Η πρόκριση στους «16» είναι ο στόχος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 στη Βραζιλία, όπως τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής μας με την Κολομβία και θυμήθηκε τη νίκη της Ελλάδας επί της Νιγηρίας το 2010.

«Η Ελλάδα έχει κάνει καλές εμφανίσεις σε μεγάλα τουρνουά. Φαβορί είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχω καλές αναμνήσεις από το προηγούμενο Μουντιάλ. Ήταν η πρώτου μου διοργάνωση και ήμουν χαρούμενος με την πρώτη νίκη της Ελλάδας επί της Νιγηρίας. Θα είμαι ευχαριστημένος αν προκριθούμε στους "16". Από εκεί και πέρα όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα Μουντιάλ όλα είναι πιθανά», ανέφερε αρχικά ο Παπασταθόπουλος.

Για τους δύο προπονητές που συνεργάζεται, τον Φερνάντο Σάντος στην Ελλάδα και τον Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ, σημείωσε: «Είμαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με δύο εξαιρετικούς προπονητές».

Κλείνοντας υπογράμμισε την ετοιμότητα τη δική του, αλλά και της Ελλάδας: «Το όνομα Σωκράτης συμβολίζει το ομαδικό πνεύμα αλλά το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας είναι η 12η θέση στην κατάταξη της FIFA».