Εκτύπωση αυτής της σελίδας
T. Καβακάς: "Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι"

T. Καβακάς: "Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι"

Τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα της SL2 και της FLδεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, εξέφρασε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Τιμόθεος Καβακάς.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Οι λοιμοξιολόγοι αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της sl2 και της fl κατ’ επέκταση και την ματαίωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων με ποιο κριτήριο ΚΥΡΙΟΙ; Όταν ειδικά στις επαγγελματικές κατηγορίες θα τηρηθούν τα ίδια ακριβώς πρωτόκολλα με την sl1; Έχετε σκεφτεί και πώς να το σκεφτείτε βέβαια πόσες οικογένειες αγωνιούν; Πόσες οικογένειες ζουν από αυτή την δουλειά που εσείς τους την έχετε στερήσει εδώ και 8 μήνες; Οχι μόνο εσείς και κάποιοι ΑΛΛΟΙ που τώρα σφυρίζουν αδιάφορα!

Μην μας περνάτε για κουτούς. Με αυτήν την απόφαση σας αν τελικά ισχύσει δίνετε και το τελειωτικό χτύπημα. Ποιος είναι ο σκοπός σας; Ποιος είναι ο στόχος σας; Έχετε φορέσει ποτέ παντελονάκι και να χτυπήσετε την μπάλα; Να νοιώσετε αυτό που νοιώθουμε όλοι εμείς του χώρου αυτού; Μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μούτρα μας μέχρι ποτέ όμως; Πάρτε αποφάσεις γρήγορα έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι όχι τώρα εδώ και καιρό…

Η υγεία είναι πάνω από όλα και για να την έχουμε θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ναι σε όλα τα μέτρα, να τηρηθούν με ευλάβεια ΟΜΩΣ όπως ξεκίνησε η μεγάλη κατηγορία να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα τα οποία θα τηρήσουν με πειθαρχία τους κανόνες και θα το κάνουν να είστε σίγουροι γιατί πρώτα σέβονται τον εαυτό τους, τις οικογένειες τους και τους συνανθρώπους τους.

ΕΛΕΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΑΣ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS