Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσπάθεια να βγει από το... lockdown και η Football League!

Προσπάθεια να βγει από το... lockdown και η Football League!

Την Κοινή Υπουργική Απόφαση για το τι προβλέπεται για τον αθλητισμό το μήνα Νοέμβριο, στα νέα έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, γνωστοποίησε η ΓΓΑ πριν από λίγες μέρες, με το ξεκίνημα της νέας γενικής καραντίνας.

Αυτό, που έχει σημασία, πέρα από τα λίγο - πολύ γνωστά, είναι ότι υπογραμμίζεται πως θα εξετασθούν άμεσα κι άλλες εξαιρέσεις για πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάτι που αν μη τι άλλο, δίνει ελπίδες να ανοίξει ο δρόμος για να βγει από το... lockdown και η Football League.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr προγραμματίστηκε για την Τρίτη (10/11) τηλεδιάσκεψη μεταξύ των προέδρων των 20 ΠΑΕ της Football League, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν τα αιτήματα των ομάδων τους, σχετικά με την επανεκκίνηση των προπονήσεων, αλλά και την πολυπόθητη έναρξη του πρωταθλήματος!

Τα αιτήματα αυτά θα τα μεταφέρουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος και θα αποφασίσει, για μία ακόμη φορά, για την τύχη τους...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS