Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάει για σέντρα το πρωτάθλημα της Super League 2!

Πάει για σέντρα το πρωτάθλημα της Super League 2!

Η κυβέρνηση «απελευθερώνει» τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου και το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά!

H θεραπεία μιας αδικίας… Το αναγκαστικό καταστροφικό «λουκέτο» για τη Σούπερ Λίγκα 2 θα μπει στην ιστορία. Η SL2 μπαίνει στις εξαιρέσεις του Lockdown ελέω κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr από κυβερνητικές πηγές.

Eξέλιξη, που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας απελευθερώνεται και μπορεί να ξεκινήσει, καθώς τηρεί το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με την Σούπερ Λίγκα 1 (κοινώς με υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ Covid-19 και με αναβολή αγώνων αν υπάρχουν από τρεις ποδοσφαιριστές και άνω θετικοί στην πανδημία)!

Μάλιστα, το Ok από την κυβέρνηση αναμένεται να δοθεί προς τη διοργανώτρια ακόμα και εντός της Δευτέρας (9/11), που έτσι θα αποδειχθεί μια καλή ημέρα για την χιλιοταλαιπωρημένη SL2.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (10/11) υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. στη διοργανώτρια, ενώ άμεσα θα δοθεί και η απάντηση στην ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ώστε οι ομάδες να βρεθούν στη σέντρα το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS