ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διπλό με ανατροπή για την Αναγέννηση Κολινδρού

Σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, η Αναγέννηση Κολινδρού επικράτησε εκτός έδρας της 25ης Μαρτίου με 3-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πίνακα και στο -2 από τον πρωτοπόρο Βατανιακό.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, “απάντησε” και στο τέλος “δάγκωσε” τους γηπεδούχους (παραμένουν η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό) φεύγοντας με το “τρίποντο”.

Στο 31′ ο Καλαμπάκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με τον ίδιο τρόπο ήλθε το 1-1 για τους Κολινδρινούς, με τον Κίτσα να ευστοχεί από τη λευκή βούλα στο 35′.

Στο 50′ ο Καλαμπάκας αστόχησε σε νέο πέναλτι, με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.

Ό,τι δεν πέτυχε η ομάδα της Μαρτίου στο 50′ το πέτυχε στο 58′ με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 2-1 με σουτ, έπειτα από σέντρα του Παυλίδη.

Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 με καρφωτή κεφαλιά του Ματζουράκη στο 75′.

Στο 86′ ο Κίτσας μετά από κλέψιμο της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκεβρέκη “γράφοντας” το τελικό 2-3.

Να σημειωθεί ότι με την 25η Μαρτίου αγωνίστηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Οικονόμου (αδερφός του νυν παίκτη της "Βασίλισσας" Άγγελου Οικονόμου).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Γκεβρέκης, Παυλίδης, Χαρτοματζίδης (90′ Φωκαΐδης), Μπαμπέτας, Νίκου, Τσιντώτας (75′ Τζουκάν), Οικονόμου, Τσιαμπέρας, Καλαμπάκας, Χασάπης, Παπαδόπουλος (81′ Κωνσταντινίδης).

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Βουδούρης (88′ Παντερμαλής), Θεοδώρου (75′ Χνούδας), Κοσμίδης, Τόσογλου, Μπουρανής, Κίτσας, Λαδάς, Πρασσάς (66′ Παναγιωτίδης), Πατατούκας (88′ Κακάνης), Ματζουράκης.

Πηγή: katerinisport.gr