Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποφασίζουν για την κλήρωση της Football League

Αποφασίζουν για την κλήρωση της Football League

Η διοργανώτρια αρχή θα ενημερώσει τα μέλη της για τις εξελίξεις που αφορούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αποφασίζει πότε θα κληρώσει στη Football League.

Νέα τηλεδιάσκεψη προγραμμάτισε για την Πέμπτη (22/10, 13.00) η διοργανώτρια αρχή των Super League 2, Football League. Όπως αναφέρει, στα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε νέα επαφή σχετικά με τα χρήματα που προσφέρει η ΕΡΤ και τα μέλη της θα πρέπει να αποφασίσουν αν η προσφορά είναι τέτοια, ώστε να μπουν στο γήπεδο.

Στην ατζέντα βρίσκεται - εκ νέου - η προκήρυξη της Football League και η ημερομηνία κλήρωσης. Την προηγούμενη εβδομάδα η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα λόγω της προσφυγής της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, παρά την αναβολή της Δευτέρας (19/10), βάζει ξανά τα ίδια θέματα προς συζήτηση.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση για τα Τηλεοπτικά Δικαιώματα
Έγκρισης προκήρυξης Football League
Κλήρωση αγώνων πρωταθλήματος Football League
Διάφορα θέματα».

πηγή: footballleaguenews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS