Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σκέψεις για αναστολή της επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα!

Σκέψεις για αναστολή της επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα!

Λίγες ώρες πριν βγουν στην διάθεση τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ υπάρχουν σκέψεις από τους επιστήμονες και την Κυβέρνηση να υπάρξει αναστολή της απόφασης για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Κυβέρνηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα. Αρχικά πιλοτικά και από την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten κι έπειτα κανονικά σε όλα τα ματς πάντα με το 10% σε κάθε γήπεδο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση άναβε το πράσινο φως σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να βγάλουν 3.500 εισιτήρια για τα ευρωπαϊκά τους μας. Με Μαρσέιγ και Ομόνοια αντίστοιχα. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωναν χθες πως το μεσημέρι της Τρίτης (14:30) θα έβγαζε στην διάθεση του κόσμου (ηλεκτρονικά πάντα) τα 3.500 κομμάτια.

Ομως από το πρωί της Τρίτης υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους για την συγκεκριμένη απόφαση. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες είναι πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε αναστολή της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα!

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS