Εκτύπωση αυτής της σελίδας
“Ομιχλώδες τοπίο” στον Πιερικό!

“Ομιχλώδες τοπίο” στον Πιερικό!

Ανησυχητική στασιμότητα σε όλα τα μέτωπα επικρατεί στην ομάδα της Κατερίνης. Τις κινήσεις και διεργασίες που γίνονται (αν γίνονται) το τελευταίο δεκαήμερο καλύπτει… πέπλο ομίχλης.

 Η τελευταία ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ Πιερικός έχει να κάνει με την ακύρωση του φιλικού της ομάδας με το ΝΠΣ Βέροια που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου αλλά και των υπόλοιπων φιλικών της μέχρι νεοτέρας, “με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σεβόμενη την όλη κατάσταση λόγω του κορονοϊού Covid-19 και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την μείωση της εξάπλωσής του“.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ από τη Βέροια ανέφερε ότι “οι άνθρωποι του Πιερικού ζήτησαν για τεχνικούς λόγους (γήπεδο) να αναβληθεί ο αγώνας”. Παρατηρείται δηλαδή διαφορά στα λεγόμενα της ΠΑΕ Πιερικός και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Κι αυτή η διαφορά θα μπορούσε να θεωρηθεί επουσιώδης αλλά ο καπνός υπάρχει. Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κι αν ο καπνός μπλέκεται με την ομίχλη, η ορατότητα περιορίζεται ακόμη περισσότερο…

Η πραγματικότητα είναι πως οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών στην ΠΑΕ Πιερικός έχουν σταματήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις από την περασμένη Τετάρτη. Σε διαδοχικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης συναντήσαμε κλειστές πόρτες και απουσία οποιασδήποτε “ζωής” όσον αφορά στις προπονήσεις της ΠΑΕ Πιερικός, ενώ η προσπάθειά μας να λάβουμε απαντήσεις από τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με το επικοινωνιακό κομμάτι απέβη επίσης άκαρπη…

Ο λόγος της αποχής των ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι είναι η καθυστέρηση από πλευράς διοίκησης στο θέμα της ολοκλήρωσης της υπογραφής των συμβολαίων.

Είναι απορίας άξιον γιατί δεν έχουν μεριμνήσει οι διοικούντες να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας αν οι λόγοι της καθυστέρησης είναι οικονομικοί ή άλλοι, όμως εύλογα εκεί πάει το μυαλό. Σε κάθε περίπτωση, έστω και τώρα, οι ιθύνοντες του Πιερικού οφείλουν να τοποθετηθούν επίσημα και για το θέμα της αποχής αλλά και να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο για την πορεία των διεργασιών όσον αφορά στη νέα ΠΑΕ. Ερωτήματα όπως “ποιοι είναι οι νέοι μέτοχοι” και πότε θα ανακοινωθεί το Δ.Σ.” είναι καθημερινά και γινόμαστε δέκτες αρκετών τέτοιων από φίλους του Πιερικού που αγωνιούν.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο νέος Πιερικός, ο Πιερικός που μετά από χρόνια ανυποληψίας έδειξε ότι επιτέλους μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια και τη μετριότητα και να πετάξει προς τα πάνω, δε νοείται να εμφανίζει τέτοια εικόνα. Απαιτούνται καθαρές εξηγήσεις. Τις απαιτεί ο κόσμος του Πιερικού.

Πηγή: katerinisport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS