ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σέντρα καλό... Νοέμβριο!

Η έναρξη της Super League 2 μετατέθηκε για την 1η Νοεμβρίου, ενώ η σέντρα της Football League πηγαίνει για τις 7/11.

Το θολό τοπίο σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα οδήγησε στην... παραδοσιακή αναβολή της πρεμιέρας στη Super League 2. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του FL News έπειτα από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης της Τετάρτης (14/10).

Συγκεκριμένα, τα μέλη της φέρεται να αποφάσισαν να μετατεθεί η σέντρα για την 1η Νοεμβρίου, αφού το προεδρείο διαβεβαίωσε για εξελίξεις στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Όπως τους μεταφέρθηκε, έως την Τρίτη (20/10) θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με την πρόταση της ΕΡΤ, οπότε δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν αγώνες στις 24-25/10, αφού έπρεπε οι ομάδες να κλείσουν εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Σε ό,τι αφορά στη Football League, θα πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο (ζητά υποβιβασμό των Καλαμάτας, Ασπροπύργου, Τρίγλιας, Ιάλυσου και να μην προβιβαστεί η Σαντορίνη) για να καταρτιστούν οι δύο όμιλοι και να γίνει η κλήρωση. Η έναρξη προγραμματίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι απορρίφθηκε ομόφωνα, ως εκτός ημερησίας, το αίτημα των Νίκης Βόλου, Καβάλας για συζήτηση πρότασης σχετικά με αλλαγή του φετινού αριθμού εισιτηρίων ανόδου... 

Αποφασίστηκε, επίσης, ομόφωνα να σταλεί αίτημα στην Εκτελεστική Επιτροπή, προκειμένου να μην ισχύσουν φέτος τα υπόλοιπα ποινών από κάρτες της περσινής χρονιάς που διεκόπη. Τέλος, η νέα μπάλα του πρωταθλήματος θα είναι η Nike Magia Elite.

Πηγή: footballleaguenews.gr