Εκτύπωση αυτής της σελίδας
1+1 για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ

1+1 για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ

Τι αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ:

Από την Σούπερ Λιγκ 2, θα ανέβει ο πρωταθλητής στην Σούπερ Λιγκ ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Σούπερ Λιγκ για ένα εισιτήριο στην πρώτη κατηγορία της περιόδου 2021-2022.

Να σημειωθεί, ότι οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ) και Λεωνίδας Θωμαΐδης (μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ) ψήφισαν την άνοδο δύο ομάδων απευθείας από την Σούπερ Λιγκ 2, στην Σούπερ Λιγκ.

Ακόμη, δόθηκε παράταση έως 20/10 σε Διαγόρα Ρόδου και ΟΦ Ιεράπετρας για τον φάκελο αδειοδότησης αλλά και στον ΑΣ Σαντορίνης να γίνει ΠΑΕ καθώς θα συμμετάσχει στην Φούτμπολ Λιγκ. 

Τέλος, θα γίνει τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ την Τρίτη (13/10) ενώ επίσης θα γίνουν αλλαγές στο καλεντάρι της Σούπερ Λιγκ 2 καθώς μέχρι τις 16/5 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα αλλά και το μπαράζ ανόδου.

liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS