ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρεμιέρα με το δεξί για Αναγέννηση Κολινδρού και Σάκη Παγγούρα!

Με 3-1 επικράτησε η φιλόδοξη Αναγέννηση Κολινδρού του Αετού Καταλωνίων στο “Ηλίας Δούλιας”, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα “τσακάλια” παίζοντας με αρκετά νέα πρόσωπα, στο ντεμπούτο του Σάκη Παγγούρα στον πάγκο της ομάδας, “δάγκωσαν” τρεις φορές τον Αετό, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Το σκορ για τους Κολινδρινούς άνοιξε στο 32′ ο Ματζουράκης με κοντινό σουτ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Κοσμίδη – Κίτσα και παράλληλη σέντρα του τελευταίου.

Στο 41′ ο Κίτσας σέντραρε από δεξιά, ο Ματζουράκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά από κοντά όμως ο Κουκουστρίκας απέκρουσε.

Η ομάδα των Καταλωνίων ισοφάρισε σε 1-1 στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρίου. Το πέναλτι κέρδισε ο Καραγκούνης που ανατράπηκε από τον Τόλιο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου.

Το 2-1 έγινε στο 55′ με κοντινό πλασέ του Λαδά μετά από σέντρα του Βασιλείου από δεξιά. Στο 70′ ο Ματζουράκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 82′ όταν ο Ματζουράκης έβγαλε τον Κίτσα τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλάκα και ο επιθετικός της Αναγέννησης πλάσαρε “σφραγίζοντας” το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τον Χατζηγιάννη και την Πατρή.

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Βασιλείου, Λαδάς, Κοσμίδης, Τόζογλου, Παναγιωτίδης (60′ Χνούδας), Κίτσας, Μπουρανής, Πρασσάς (75′ Τραούδας), Πατατούκας (87′ Κακκάνης), Μαντζουράκης (87′ Μπιλιαδέρης).

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Δούλαλας, Γαλάνης (70′ Βασιουρής), Καραγκούνης, Μπατσαράς, Κουτσιαρής, Νταμπαλάκης, Κότσι, Κατσάρας (84′ Ντόντης), Δημητρίου, Δ. Λάζος (84′ Θ. Λάζος).

Πηγή: katerinisport.gr