Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι όμιλοι του Champions League

Οι όμιλοι του Champions League

Ομίλους με τεράστιο ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες όπως σχεδόν κάθε χρόνο έβγαλε η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός φυσικά από αυτόν του Ολυμπιακού.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει  ο 7ος όμιλος, όπου θα κοντραριστούν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, λόγω της παρουσίας των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντίστοιχα στις δύο ομάδες. Οι δύο αυτοί αγώνες, θα είναι οι πρώτοι που θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο σούπερ σταρ, μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου στράικερ από τη «Βασίλισσα» το 2018. Μαζί τους, θα είναι επίσης οι Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος.

Επίσης  σπουδαία παιχνίδια και ζευγάρια έχει και ο 4ος όμιλος με Λίβερπουλ, Άγιαξ, Αταλάντα και Μίντιλαντ, καθώς και ο 8ος με Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία και Μπασακσεχίρ. Τέλος η κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με αντίπαλους τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με τις Σαχτάρ, Ίντερ και Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά, οι οκτώ όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ:

1ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σάλτσμπουργκ
Λοκομοτίβ Μόσχας

2ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ
Γκλάντμπαχ

3ος όμιλος

Πόρτο
Μάντσεστερ Σίτι
Ολυμπιακός
Μαρσέιγ

4ος όμιλος

Λίβερπουλ
Άγιαξ
Ατάλαντα
Μίντιλαντ

5ος όμιλος

Σεβίλλη
Τσέλσι
Κράσνονταρ
Ρεν

6ος όμιλος

Ζενίτ
Ντόρτμουντ
Λάτσιο
Κλαμπ Μπριζ

7ος όμιλος

Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα
Ντιναμό Κιέβου
Φερεντσβάρος

8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λειψία
Μπασακσεχίρ

Πηγή: filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS