Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League 2: Πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι πέφτουν

Super League 2: Πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι πέφτουν

Πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες Covid-19 η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2. Χωρίς την παρουσία κοινού και με live streaming οι ομάδες έμαθαν το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-2021.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί βάσει προγραμματισμού και ελέω… κορονοϊού στις 4 Απριλίου 20201.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς θεατές όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η παρουσία κόσμου στα γήπεδα θα κριθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία αξιολογούνται καθημερινά και μέχρι να δώσουν οι Αρχές το Ok για ένα ποσοστό φιλάθλων, όλες οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που έχουν πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τους όρους διεξαγωγής της SL2 η προκήρυξη αναφέρει ότι θα υποβιβαστούν δύο ομάδες, ενώ για την άνοδο η πρόβλεψη αφορά δύο ομάδες με μία υποσημείωση: Είτε θα ισχύσει ό,τι και πέρυσι, δηλαδή μια ΠΑΕ απευθείας στην SL1 και μπαράζ του 2ου της βαθμολογίας, είτε απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της SL2 στην SL1. Το δεύτερο σκέλος θα εξαρτηθεί από τις τελικές συζητήσεις που γίνουν μεταξύ της διοργανώτριας, της ΕΠΟ και της Super League 1.

Από εκεί και πέρα, στην πρεμιέρα της Super League 2 ξεχωρίζουν τα Παναχαϊκή-Τρίκαλα και Εργοτέλης-Ιωνικός, ενώ το ματς Απόλλων Λάρισας-Ξάνθης θα αναβληθεί. Οι ακρίτες ζήτησαν να ξεκινήσουν με καθυστέρηση 2 αγωνιστικών τις υποχρεώσεις τους ώστε να προλάβουν να προετοιμαστούν, αφού πριν λίγο καιρό είχαν ματς-μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα παιχνίδια που θα αναβληθούν θα οριστούν σε εμβόλιμες αγωνιστικές.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS