Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Τέλος ο Πανιώνιος, ποια ομάδα πάει στην θέση του

SL2: Τέλος ο Πανιώνιος, ποια ομάδα πάει στην θέση του

Ντόμινο εξελίξεων μετά το ναυάγιο με τους επενδυτές στον Πανιώνιο. Από τον Ιστορικό επιβεβαιώνεται ότι η ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Super League 2 γεγονός που φέρνει και διαφοροποιήσεις και στην FL.

Με τον Πανιώνιο εκτός SL2 τη θέση του καλύψει ΠΑΕ της FL. Θυμίζουμε ότι με βάση την προκήρυξη μέχρι και ο 4ος της βαθμολογίας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εφόσον προκύψει αποχώρηση της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή για την SL2 είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Super League 2 θα παραμείνει με 12 ομάδες, ωστόσο στην FL από τις 20 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, θα μείνουν 19!

Το καλό και το κακό σενάριο

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαφωνία των επενδυτών που παρουσιάστηκαν είχε να κάνει με τα χρέη. Όπως λέει η πλευρά των ανθρώπων που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι να αναλάβουν τον Πανιώνιο, τα χρέη που τους είχαν παρουσιαστεί προφορικά δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που βρήκαν όταν ξεκίνησαν να τσεκάρουν τα σχετικά έγγραφα. Το «ναυάγιο» ήταν αναπόφευκτο κι ο Πανιώνιος αναζητά… σανίδα σωτηρίας για την επόμενη ημέρα.

Το… καλό σενάριο είναι αυτό της Γ’ Εθνικής, όπως αναφέραμε νωρίτερα. Σε περίπτωση, δηλαδή, που η ΕΠΟ κάνει δεκτή την αίτηση για να παίξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική τότε θα μπει μπροστάρης στην προσπάθεια διάσωσης των «κυανέρυθρων» ο επιχειρηματίας Κυριάκος Σκούρας, που και στο παρελθόν έχει αναμιχθεί με τα διοικητικά της ομάδας και είναι γνωστός για τα αισθήματά του προς τους Νεοσμυρνιώτες.

Το άσχημο σενάριο, είναι να μην γίνει δεκτή από την ΕΠΟ ούτε η αίτηση για τη Γ’ Εθνική. Σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα πρέπει να αγωνιστεί στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων. Δηλαδή στη Γ’ ΕΠΣΑ. Υπάρχει και χειρότερο; Υπάρχει είναι η απάντηση στην εύλογη απορία του οποιοδήποτε. Αυτό είναι το να μην κατέβει σε καμία κατηγορία ο Πανιώνιος. Να μην υπάρχει δηλαδή Πανιώνιος μετά από 130 χρόνια ιστορίας σε καμία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας…

Στα… καρφιά οι οπαδοί του Πανιωνίου

Την ίδια στιγμή υπήρξαν και σενάρια για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, για να μπορέσει ο Πανιώνιος να παίξει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό είναι ένα σενάριο που βρίσκει κάθετα αντίθετους τους οπαδούς του συλλόγου. Όπως είχαν ξεκαθαρίσει και σε ανακοίνωση που είχαν εκδώσει εδώ και αρκετό καιρό, το να «αλλοιωθεί» ο σύλλογος με μια τέτοια κίνηση είναι κάτι που δεν θα αποδεχθούν σε καμία περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι «Πάνθηρες» είναι σε εγρήγορση και το βράδυ της Δευτέρας (21/09) δεν αποκλείεται να υπάρξει και συγκέντρωση που θα κάνουν προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και τις εξελίξεις, έτσι ώστε να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους για να σωθεί οτιδήποτε κι αν σώζεται από τον «Ιστορικό»…

Πηγή: mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS